Signali za kupovinu i prodaju

 

Ocjena: 5 od 5 zvjezdica Recenzija: INO trgovački trouglovi i rezultat analize grafikona

Sistem signala za kupovinu i prodaju u INO-ovom Market Clubu naziva se trgovački trouglovi. Postoji niz metrika koje trgovac ili investitor može primijeniti da donese odluke o kupovini, prodaji i zadržavanju, ali često je potreban automatizirani signal. Emocije često zamagljuju izbore čineći sistem zasnovan na signalima produktivnim. INO ima izuzetan vlasnički sistem signala koji se zove Trgovački trougao. Dostupni u tri vremenska okvira: dnevno, sedmično i mjesečno, ovi signali za kupovinu i prodaju su napravljeni tako da odgovaraju investitorima u različitim vremenskim okvirima.

Bez obzira na instrument, trgovački trougao će pokušati izračunati buduće tržišne cijene i dati signal za kupovinu ili prodaju. Najbolje ih je koristiti zajedno sa alatom koji kupovina kvantifikuje snagu trenda kao što je rezultat analize grafikona koji je takođe komponenta INO-ovog MarketClub-a. Spoj znakova ovih alata omogućava trgovcima i investitorima idealne duge i kratke ideje.

Trgovački trougao daje duge i kratke signale zasnovane na nizu ponderisanih komponenti uključujući promjenu nominalne cijene, promjenu u procentima, više pokretnih prosjeka i nove uspone i padove. Signali ne pokušavaju precizno odrediti uspone i padove, već identificiraju većinu trenda zamaha.

Ako želite da pronađete najnoviji trgovački trokut ili rezultat analize grafikona signale za kupovinu i prodaju:

Odaberite da tražite dionice, fjučerse, Forex, uzajamni fond ili indeks
Odaberite koji trgovački trougao (dnevni, sedmični, mjesečni) ili rezultat analize grafikona (+100, +90, +75…) želite da tražite.
Odaberite koliko daleko u prošlosti biste željeli pretraživati (danas, jučer, 3 dana, 1 sedmica ili 1 mjesec)
Pritisnite Scan
Na osnovu kriterijuma koje unesete, alat će proizvesti specifične ideje za trgovanje i investiranje. Uparite signal smjera sa jakim momentom i vjerovatnoća da ćete biti ispravni u trgovini je znatno povećana. Fleksibilnost sistema je takođe korisna za identifikaciju međutržišnih odnosa kao što su valute i roba. Obično će se popularniji simboli pojaviti na vrhu liste.

Zaključak: Trgovcima i investitorima koji žele da identifikuju promene u trendu i nivoima energije u momentumu će se svideti signali kupovine i prodaje INO-ovih trgovačkih trouglova. Postoji 30-dnevno probno razdoblje bez rizika što znači da nemate šta da izgubite, a da mnogo dobijete.

Sea Lion Capital Management doo je osnovan na principu da je svima potreban savjet za investiranje. Istorijski gledano, ova vrsta usluge bila je dostupna samo izuzetno bogatim osobama. Većina investicionih savjetnika zahtijeva imovinu od najmanje 500.000 dolara ili više da bi postali klijent. Sea Lion Capital Management LLC može opsluživati klijente sa samo $5000. Pojednostavljen, ali proaktivno vođen pristup rastu bogatstva je naš cilj, kao i transparentnost.

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *